omjonnaericsson

Alla inlägg den 1 maj 2013

Av Jonna Ericsson - 1 maj 2013 23:06

Tänkte att jag skulle slänga in ett kort inlägg om varför bloggen kan bli dåligt uppdaterad i helgen. Det är nämligen såhär att jag åker till Halmstad / Oskarström imorgon för att spendera helgen med Alwin, ska vara barnvakt för mamma och hennes sambo ska till Stockholm och kolla på Bruce Springsteen och då kan inte Alwin följa med. Dom åker på fredagen så jag måste åka denna tråkiga långa väg imorgon förmiddag. Denna gången valde jag buss istället för tåg för att under hela tågresan på 5 timmar med väntetid för ett byte så har jag absolut ingen täckning alls och det är inte så kul att åka långt mitt ute i skogen utan musik, inte kunna smsa eller ringa. Då kände jag att buss sträckan var mycket roligare + att det tar inte lika långt tid. Det ska bli kul att träffa lillefisen igen, jag saknar honom otroligt mycket. Hela familjen!


Vi får hoppas på bra väder så vi kan vara ute mycket istället för att sitta inne mellan 4 väggar som mamma brukar säga.

Man blir bokstavligt talat knäpp! En av dom bästa grejen är att min pappa och min andra bror kommer vara med oss också.  Då hinner jag ju träffa allihopa, två flugor i en smäll. 

Jag har fått en önskemål av Alwin som jag själv hade planerat att vi ska göra under helgen och det är att åka till de berömda Busfabriken där man betalar 120:- för Alwin och jag går in gratis. Sen kan vi leka runt hur länge vi vill. Det kommer bli roligt och vi ska även åka buss in till stan för det är en väldigt rolig upplevelse för Alwin.

Absolut brorsan ska vi åka buss!

 

 

Av Jonna Ericsson - 1 maj 2013 12:59

1 Maj idag. 25 dagar kvar tills min bror fyller 18 år. Det är sjukt vad tiden får fort, hinner inte med. Varför?

Hoppas ni hade en dag igår och att den fortsätter idag för er som är lediga från jobb och skola.

 

Detta kanske inte är det bästa man kan göra men jag vill visa er vår nya högtalarstol/gamingstol som Andreas kom hem med igår. Den är jättesnygg faktiskt. Den funkar och är jätte skön att sitta i, avkopplande. Både jag och Andreas är ju intresserad av data spel och tv spel, vilket gör att vi sitter ner mycket förutom när vi jobbar och går i skolan. Jag har faktiskt ingen bra förklaring vad man har stolen till mer än att man kan sitta bekvämt i den och man kommer även längre fram.

 

Simon tyckte direkt att det var hans så vi kan säga som så att det är Simons stol.

   

Presentation


Här kommer ni få läsa om vad som sker i mitt liv. Bla mina intressen, livet som sambo och att leva livet med ett ryggmärgsbråck.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards